Postimaksu aina vain 4,90€!

Ihanat, käsityönä kustomoidut mukit

Tutustu käsityönä personoituihin termoksiin tarkemmin. Teen mieluiten vain yksittäiskappaleita, haluan jokaisen mukin olevan uniikki teos, samanlaista ei tule vastaan. Ihan identtisiä on käsityönä mahdotonta tehdäkään. Mukeja voi muokata eri värein, pigmentein, glitterein, kuvin, tekstein. Käyttämäni 6dl mukit ovat terästermosmukeja, joista on tarkoitus juoda pillillä. Mukit pitävät kuuman kuumana tunteja ja kylmän kylmänä vielä pidempään. Käytännössä kustomoinnin voi tehdä lähes minkä tahansa termosmukin päälle, vaikka esim. Contigon kannen malli asettaa haasteita koska muki ei saa yläosasta leventyä juurikaan. Alla olevista glitterinen ’For my sanity’ on tehty Contigon pienen termosmukin päälle.

KäyttöohjeetMukien käytössä on tärkeää huomioida, että niitä tulee käsitellä nätisti. Käsinpesu, ei säilytystä äärilämpötiloissa. Niitä ei tule jättää talvella pakkasella autoon, ei kesällä kuumaan autoon. Ei saunaan. Ulkopintaa ei kannata hangata, liottaa tai kolhia.

Etkö löydä mieluista? Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri Sinulle sopiva.

Eikö kaupasta löydy mieluista?

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri Sinun tyyliin sopiva muki. Joko käyttäen omaa termostasi tai varastossa olevia n 6dl mukeja. Esimerkiksi mukit ’Tiikeri’, ’Laiva’ ja ’Naamio’ on tehty kyseisen mukin päälle.

0 Comments

Vastaa